Friday, May 18, 2012

Zhafran Turn 2 years old

It's been so long until mummy last update...sob...sob...mummy were too busy raising you up my dear....Zhafran dah jadi big boy dah sekarang...tapi manja nyer!!!!....

Anyway, today is your Birthday!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HAPPY BIRTHDAY MY DEAR MANJA.....BE A GOOD BOY...MAY YOU ALWAYS UNDER ALLAH GUIDANCE AND BLESS...INSYAALLAH....
So, this year, two celebration....

One:
As usual, rumah nenek la....mummy prepare party pack, big ball cake and balloon....sure you are so happy kan!...cuma kek tu suppose to be shared with Mak Su but orang bakery tu wrongly sized the cake...mummy tukarla kek tu hantar ke rumah nenek.....hmm look happy...mummy jeles tau!
 


Two:
Celebration at Opah's house...yang nie cake spiderman playing football...hihih act the original idea is ultraman playing football..tapi ultraman takde pulak jual....so jadila spiderman je....

Kat rumah Opah tak ramai...ader Mak Su, Pak Su, Mummy, Daddy and Opah je...so banyakla cake lebih....tapi takpe...mummy bagi jiran2 Opah...seronok je budak-budak tu dapat kek and biskut teddy bear Zhafran...insyaAllah...moga anak mummy murah rezeki.....

Hadiah, yes lots of present dari nenek, kak huda, kak adah, kak yah, kak hanan, abg adie, abg wafi, abg basit, iqbal, irfan, balkis..and ain pon ader.....sekarang tgh tunggu hadiah dari untie is...maner untie is nie...kater nak bagi hadiah......

Kat bawh nie gambar Zhafran 'SMUG' dengan hadiah dier......



1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete